Психолог - Пловдив - Елена Тимова

Мнение и отзиви

Скъпа Ели, Благодаря ти за всичко, което направи за мен, за търпението и усилията, които положи през цялото това време. Помогна ми да осмисля много неща, да намеря верните отговори, да променя себе си. Насочи ме по пътя напред и нагоре. От мен остава да го следвам.

Благодаря ти, че си част от моя живот!
Радвам се, че те срещнах. 

Искам да пожелая от цялото си сърце, на теб и твоето семейство, много здраве, много любов и обич.
Пожелавам ви весели празници! Много усмивки! И помни: По Коледа стават чудеса!

Обичам те и те прегръщам.

С. Г.
12.2014г.
Благодаря ти Ели, за това, което ми даде!
Възвърна ми щастието, което съм го имала, а не съм го виждала.
Увереността, която бях загубила.

Прегръщам те.

А.А.
2013г.

 

Госпожо Тимова, много ви благодаря, за всичко, което ми дадохте през времето, в което се виждахме. С вашата помощ вече имам собствено самочувствие, знам как да реагирам в дадена ситуация, преодолях притеснението, което имах, когато общувах с хората. Най- вече ви благодаря за това, че ми върнахте увереността към себе си, която бях изгубила.

 

Ф.А. 13г.

2013г.

Благодаря, за голямата помощ и че ми разреши проблемите, како Ели!

Иван Иванов - 9г.

С благодарност към нея, тази която даде самочувствие на синът ми, а и на самата мен!

От майката.

Здравейте !!! Искам и аз да споделя колко много Ели Тимова направи за мен. В труден за мен момент в живота ми, когато осъзнах, че се нуждая от помощ, моя близка ме изпрати при Ели. Още от първата среща аз й се доверих напълно и в момента благодарение на нея мога гордо да заявя,че съм един щастлив и пълноценен човек, който успя да преодолее страховете си и да върви напред. Смятам,че е истински отдадена на работата си, умее да разбере болката и проблемите на човек и най-важното е, че умее да накара човек да си помогне и да заживее по-пълноценен живот.  За мен тя е слънце. Мисля, че всеки от нас трябва да се грижи за своето здраве, психиката също е част от нас и трябва да се погрижим тя да е здрава. А когато човек се чувства щастлив и пълноценен е способен да се изправи срещу трудностите на живота.Я.К.

2013г.

Здравейте! Аз съм жена на 40г. от Пловдив. Искам да подкрепя всички, които четат тези редове и да им кажа, че вече са направили първата и най-трудната крачка към живота, който искат да имат. Преди няколко месеца бях изправена пред един много личен проблем потърсих помощ. Съдбата ме изправи пред Елена Тимова и благодарение на нея преодолях поредното предателство в живота си. Искам да кажа, че това е истински професионалист, който ми протегна ръка и разбра болката ми. Това е жената пред, която излях душата си и споделих неща, които съм се срамувала да произнеса на глас. Тук е мястото да кажа, че ако искате да живеете живота от мечтите си, трябва да сте безсрамно откровени пред психолога, с който разговаряте. Аз не съжалявам за нито една казана дума пред моя психолог. Благодарение на Ели, аз в момента летя от щастие, срещнах някого, който промени света ми, отворих се за доброто и повярвах в хората, в обичта и истинските човешки отношения. СЕГА ЖИВЕЯ. Сложих край на миналото и недоверието, на лъжите и примирението с тях. СЕГА ОБИЧАМ, ОБИЧАНА СЪМ И СЪМ ЩАСТЛИВА. Двете с дъщеря ми преодоляхме трудностите, подкрепихме се една друга и прегърнахме нашите сбъднати мечти. С тези редове искам да споделя с вас,че всеки човек има своя шанс в живота и не трябва да спира да го търси. Понякога за това е нужен съвет от специалист. Побързайте да го потърсите. И не забравяйте: "Можеш да направиш две грешки по пътя към истината-да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него"-БУДА.

Пожелавам ви късмет. Бъдете щастливи както аз в момента и се борете за мечтите си. Късмет.


Пепиан - П.С.

2012г.
Здравей, Ели!
Това, което искам да ти кажа, не може да се опише с думи. То е толкова красиво и неуписуемо.
Имам чувството, че когато си говорим с теб, се намираме в друг свят и аз ставам друг човек. Правиш така, за да изглежда всичко толкова красиво. Толкова се възхищавам на таланта ти. Всяка думичка, която произнасяш, прониква в душата ми и ме изпълва с енергия.
Ели, преди да дойда при теб бях ужасена от лошите мисли, които всеки ден ме измъчваха. Живеех в постоянен страх.
Ти ме научи да ценя и най-мъничките неща и да се радвам на живота пълноценно.
Никога няма да те забравя. Ти вече си част от моя живот.
Бъди жива, здрава и щастлива с всички около теб!

БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ!

Лили

Лилия Мартинова - 31г.

2013г.

   Скъпа Ели, искам безкрайно много да ти благодаря за всичко, което направи за мен, за помощта ти да се превърна в човека, в който винаги съм искала да бъда.
   Преди няколко месеца, дойдох при теб отчаяна, нещастна, изпълнена с гняв и мразеща всичко около себе си. Не виждах смисъл в живота, нямах надежда за нищо. Ти беше човекът, който ми върна вярата и ми показа как да се справям с трудностите, както ти казваш: "  За всеки проблем си има решение.".
   Оставям миналото и всички лоши моменти зад гърба си и започвам един нов живот, изпълнен с много радост, мечти и хубави неща.
   Ели, ти ми помогна да повярвам в себе си, вече виждам красотата в живота, колкото и труден да е той. Научих много от теб и благодарение на това, продължавам напред.
   Малко са хората като теб, Ели. Ти си един прекрасен човек и съм искрено щастлива, че имам възможността да те познавам. Винаги ще те помня и ще благодаря на Господ, че ме срещна с теб.

С топли чувства,
Ваня Стоева


Ваня Стоева - 21г.
2013г.

Бих искала да изразя искрената си благодарност към психолог - Елена Тимова за професионалното й отношение и постигнатите резултати с мен от приложената ми терапия.

Бях невероятен песимист, безкрайно нервно изтощена, живеех някак по инерция, забравила същността и съдържанието на състоянието щастие и на крачка от медикаменти за депресия. Благодарение на Ели отново чувствам, че живея, гледам позитивно на нещата и съм способна да се радвам на живота. С нейна помощ анализирах живота си от различни ъгли, осъзнах причините за „моята невъзможност за щастие”, преодолях тягостен комплекс и мнимо чувство за вина и разбрах, че не е нужно много, за да постигна хармония със себе си. Сега съм изпълнена  с надежда и самочувствие и се чувствам наистина добре.  


От сърце ти Благодаря Ели!


С уважение,

Д.Тодорова


Д.Тодорова - 38г.

2012г.

Мила Ели, живота ми беше много объркан. Не знаех как да се изправя. Чувствах се като ранена птица. Благодарна съм на Бог, че ме срещна с теб. Ти ме извади от пропастта и ми даде сили да продължа. Всеки път, когато се срещнем аз виждам твоята усмивка, която ме зарежда. Ти ми върна тази радост. Не знам как да ти се отблагодаря, готова съм да ти помогна с всичко.  Ако някой ден имаш нужда от съвети или някой да те изслуша - аз съм насреща. През времето, в което се виждахме имаше и трудни моменти, но и време, в което много се забавлявах. Искам да знаеш, че аз винаги ще те помня и ти ще останеш в сърцето ми като ангел. Обичам те! Дано винаги имаш късмет в живота!
На добър път!
Ще ми липсваш!

Маги :)

Маргарита Асенова - 14г.

2012г.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg